Bomba iz Španije, nikome nije jasno kako je Barsa ovo uspela!

Autor: Milovan Longinov
subota 27.11.2021.
11:20
Izvor: Sportske.net

Odakle?

Twitter/@FCBarcelona_es
Twitter/@FCBarcelona_es

Povezane vesti

Barselona i Mančester Siti su u poslednjoj fazi pregovora oko transfera Ferana Toresa!

Ova vest odjeknula je u petak, danas smo pisali da bi najpre morao da ode Filipe Kutinjo, a potom se oglasio najpouzdaniji novinar iz Valensije i potvrdio da je sve gotovo.

Ektor Gomez važi za novinara koji je oduvek bio blizak sa igračima Valensije, pa je tako  i dalje u kontaktu sa Feranom Toresom koji je prošlog leta prešao u Mančester Siti.

On je danas potvrdio da su Barsa i Siti postigli dogovor, obeštećenje od 50 miliona evra u ratama i nikome nije jasno odakle Kataloncima toliki novac.

Kao što svi znamo, Barsa je u teškoj finansijskoj situaciji i stoga ostaje nejasno kako će realizovati ovaj transfer. 

Spekuliše se da će Mateu Alemani sigurno naći izlaz za Kutinja, Umtitija i Lenglea i da će tako prikupiti novac za Toresova transfer.

Ektor Gomez je takođe potvrdio da Valensiji sleduje 10% od prodaje, odnosno pet miliona evra, što stoji u ugovoru sa Sitijem. 

Tores ima tek 21 godinu, a odavno je na velikoj sceni. Takođe, čudi i da je Pep Gvardiola pristao da ga se odrekne posle samo godinu i po dana, naročito ako se uzme u obzir nezadovoljstvo Rahima Sterlinga koji takođe želi da ode. 

Ipak, deluje da je presudila Toresova želja da se vrati u Španiju, naročito pošto mu je obećano da će biti važan šraf na početku nove Barsine ere. On želi da bude standardan i pred Mundijal u Kataru, a u Sitiju neće imati tako važnu ulogu.

Sve u svemu, Barsa je na korak od ogromnog pojačanja, Tores i Fati su krila za narednu deceniju, samo još da vidimo kako će Katalonci sakupiti novac za obeštećenje...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke