Bomba je spremna - Vlahović kao Batistuta!

Autor: Milovan Longinov
ponedeljak 22.02.2021.
22:08
Izvor: Sportske.net

Nego, šta vozi Batistuta?!

EPA-EFE/CLAUDIO GIOVANNINI
EPA-EFE/CLAUDIO GIOVANNINI

Povezane vesti

Šalu na stranu, ali Dušan Vlahović bi mogao kao legendarni Gabrijel Omar Batistuta - iz Rome u Fiorentinu!

Kao što je poznato, za Edina Džeka nema  više mesta u Romi, pa je jasno da će "vučica" tražiti centralnog napadača.

Italijanski mediji otkrivaju da su se čelnici Rome već dva puta sastali sa agentima Dušana Vlahovića i tako pokazali izuzetno interesovanje za srpskog napadača.

Pojedini izvori sa "Čizme" pišu da bi Vlahović mogao da bude dostupan za 15 miliona evra, što nije neka velika suma ako se uzme u obzir tržište.

Vlahović je u Fiorentinu stigao još 2018. godine iz Partizana, do sada je odigrao 69 utakmica i postigao 17 pogodaka za "ljubičaste".

Problem za Romu moglo bi da bude i interesovanje  Milana, koji će takođe  tražiti napadača, jer u špicu ima dvojicu veterana Ibrahimovića i Mandžukića koji neće moći cele sezone da vuku "rosonere". 

Zanimljivo, ako bi dres Fiorentine zamenio Rominim, Vlahović bi krenuo stopama legendarnog Batistute koji je svojevremeno postao najveća legenda kluba iz Firence u periodu od 1991. do 2000. godine, a svoj tim nije hteo da napusti i kada su ispali u Seriju B. Za Violu je postigao 207 pogodaka na 330 utakmica i osvojio Kup i Superkup Italije.

Ipak, 2000. je odlučio da pojača Romu, koja je u tom periodu bila kandidat za Skudeto i pod palicom Fabija Kapela, Batigol je konačno podigao šampionski pehar.

Hoće li i Duci njegovim stopama?

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
deki trbic
Tuesday, 23.02.2021
19:35

kolko ja znam da je Batistuta presao iz Firentine u Romu ne obrnuto xD