Bomba - Mendeš u akciji, Kristijano Ronaldo počeo pregovore!

Autor: Boris Jovanović
četvrtak 03.06.2021.
10:44
Izvor: Sportske.net

Izgleda da se stvari kreću u pravom smeru...

EPA-EFE/RODRIGO ANTUNES
EPA-EFE/RODRIGO ANTUNES

Povezane vesti

Kako tvrde francuski mediji, pregovori su počeli. Mendeš je ubacio u brzinu, tema je Kristijano Ronaldo koji posle povratka Alegrija želi da napusti Juventus. Jedina realna opcija je Pari Sen Žermen. Menadžer Portugalca je stupio u kontakt sa Al-Kelaifijem, za razliku od pre par meseci, Mesi je ispao iz fokusa, ostaje u Barseloni. 

Mnogo zavisi od Mbapea, ako on ode u Real, PSŽ će ekspresno probati da pokrije ekonomske i medijske posledice odlaska najtalentovanijeg igrača na svetu.

Ronaldo bi kao najpopularniji čovek na planeti bio očigledno rešenje, a za njegov dolazak pledira i Nejmar koji je produžio ugovor i voleo bi da mu se Portugalac pridruži.

Juventusu je bitno da se oslobodi 30 miliona koliko treba da plate Ronaldu u poslednjoj sezoni. Ronaldo bi možda i smanjio cenu za ugovor na par sezona, a posao gura i "Najk" koji je sponzor i igraču i klubu. I vlasnici iz Katara žele ovaj transfer jer Ronaldo bi postao zaštitno lice narednog Mundijala.

Koliko bi obeštećenje tražili Italijani koji su ga platili 100 miliona evra? Ne veliko, oko 25 miliona, ali raspoloženi su da uzmu Ikardija i doplate neki novac.

Ronaldo je u 133 meča dao 101 gol za Juve, ali nije bio ni blizu da uzme Ligu šampiona, ove godine je klub izgubio titulu u Italiji, ali Kristijano je bio najbolji strelac šampionata. 

Juventus će odmah, ako ode Ronaldo probati da se dogovori sa Junajtedom oko otkupa Pola Pogbe koji je velika želja kluba u narednoj sezoni.

Ipak, moraju da čekaju, Ronaldova želja postoji, mnogi smatraju da će Mendeš uspeti da izdejstvuje dogovor sa "Svecima". Pregovori su počeli, za sada je u pitanju ispipavanje terena, ali Juve želi da se što pre situacija reši, kako bi se okrenuo realizaciji prelaznog roka. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke