"Bomba", reorganizacija i sistematizacija, kako će izgledati Realov prelazni rok?

Autor: Ivan Cvetković
ponedeljak 16.05.2022.
09:29
Izvor: Sportske.net

Prvo "bomba", a onda...

EPA-EFE/Enric Fontcuberta
EPA-EFE/Enric Fontcuberta

Povezane vesti

Uprkos mnogim problemima na početku sezone, Real Madrid je uspeo da se okiti titulom prvaka Španije, dok će se u finalu Lige šampiona boriti za evropski trofej sa Liverpulom.

"Kraljevski klub" ne bi imao takvu reputaciju da u svakom trenutku ne razmišlja o budućnosti, bliskoj i dalekoj, pa se već sada naziru aktivnost na letnjoj pijaci.

Kao bomba odjeknula je najava da će Kilijan Mbape uskoro objaviti svoju odluku, sva je prilika da će to biti najveća Realova "bomba" ovog leta pošto je Erling Haland potpisao za Mančester siti.

Španski mediji prenose interesovanje i za vezistu Lestera Jurija Tilemansa kojem ugovor sa engleskom ekipom ističe na leto 2023. godine.

Što se odlazaka tiče, osim Gereta Bejla na izlaznim vratima je i Isko, dok se uveliko čeka odluka o sudbini Marsela.

Karim Benzema i Toni Kros ulaze u poslednju sezonu ugovora, ista je situacija i sa Lukom Modrićem, pa je na Realu da odluči da li će ih zadržati i posle 2023. godine.

Ili je možda vreme za "svežu krv"...

Ekipa Karla Anćelotija u poslednjem kolu Primere dočekuje Betis, a ukoliko verujete da će se Real od svojih navijača oprostiti bez primljenog kola, admiralbet.rs vam, pored raznovrsne ponude, daje kvotu 2.5.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke