"Bomba" sa Apenina - Ivan Ilić za neki novi Pari Sen Žermen?

Autor: Ivan Cvetković
subota 20.08.2022.
09:00
Izvor: Sportske.net

Cena je za francuski klub prava sitnica.

EPA-EFE/EMANUELE PENNACCHIO
EPA-EFE/EMANUELE PENNACCHIO

Povezane vesti

Nekoliko sezona unazad se Pari Sen Žermen povezuje sa imenom Sergeja Milinkovića Savića, ali umesto njega drugi srpski reprezentativac bi mogao da stigne u Pariz.

Ugledni Đanluka di Marcio preneo je veliku vest sa Apenina - "sveci" žele Ivana Ilića (21)!

Fudbaler Verone svojim igrama u Italiji privukao je veliku pažnju mnogo moćnijih klubova ne samo u Seriji A, već i šire, pa ne bi bilo čudno ukoliko Ilić napustio Veronu već tokom aktuelnog prelaznog roka.

Njegovi agenti sastaće se sa čelnicima Verone kako bi razgovarali o budućnosti 21-godišnjeg veziste, a jedan od aduta u razgovorima će svakako biti i interesovanje Pari Sen Žermena.

Uprava italijanskog kluba stavila je cenu od 20.000.000 evra ispod koje neće ići, ali to je bilo pre mešanja "svetaca" u priču, sada bi to moglo biti i više.

Ovo interesovanje za Ilića se uklapa u novu sportsku politiku kluba iz Francuske nakon dolaska novog sportskog direktora Luisa Kamposa na čije je insistiranje ovog leta došlo nekoliko igrača za koje nije bilo neophodno izdvojiti neverovatne sume novca.

Renato Sančes i Vitinja pojačali su vezni red Parižana, pa bi dolazak Ilića dodatno pojačao konkurenciju.

Pari Sen Žermen u narednom kolu francuske Lige 1 gostuju Lilu, ukoliko verujete da Parižani mogu postići tri i više golova, AdmiralBet ima sjajnu kvotu za vas - 2.45.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke