Bomba sa Ostrva! Siti na pragu spektakularnog pojačanja?

Autor: Aleksandar Golubović
ponedeljak 31.05.2021.
13:24
Izvor: Sportske.net

Real na potezu.

EPA-EFE/Tibor Illyes
EPA-EFE/Tibor Illyes

Povezane vesti

Kapiten Real Madrida i reprezentacije Španije Serhio Ramos mogao bi predstojećeg leta da pojača Mančester siti, koji je prema pisanju ESPN-a spreman da mu ponudi dvogodišnji ugovor.

Ramosu je ostalo manje od mesec dana do isteka akutelnog ugovora sa kraljevskim klubovom, a klubovi uveliko procenjuju kakve su im šanse da se domognu 35-godišnjeg defanzivca.

Svoje šanse na fudbalskom tržištu vidi i aktuelni vicešampion Evrope i engleski prvak, koji je pre dva dana ostao bez važnog trofeja.

Prema pisanju ESPN-a, Siti je spreman da Ramosu ponudi dvogodišnji ugovor, uz verovatno jače uslove nego što bi mu dao Real, budući da dolazi kao slobodan igrač.

Isti izvor navodi da ne bi bila isključena ni opcija produžetka na još godinu dana ili odlaska u Njujork, koji je partnerski klub engleskog šampiona.

Na potezu je Real Madrid, koji bi želeo da obnovi saradnju sa fudbalerom, ali i dalje postoje nesuglasice u dužini novog ugovora, što je i logično ako se zna da Ramos gazi četvrtu deceniju života.

U subotu su u finalu Lige šampiona na poziciji štopera za Siti igrali Ruben Dijas i Džon Stouns, a nakon povratka Erika Garsije u Barselonu jasno je da je dolazak trećeg štopera prioritet, pogotovo što postoje nagoveštaju o rastanku sa Emerikom Laportom.

Podsetimo, Ramos je ove sezone retko dobijao šansu zbog problema sa povredama.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke