Bomba - Salah odlazi, ovo je scenario i moguća zamena?!

Autor: Boris Jovanović
ponedeljak 03.01.2022.
11:27
Izvor: Sportske.net

Da li bi Liverpul sebi ovog mogao da dozvoli?

EPA-EFE/PETER POWELL
EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

Nije pouzdano, ali jeste moguće.

Jer, nema produžetka ugovora Salaha sa Liverpulom, on će na leto ući u poslednju godinu. Američki vlasnici ne žele da mu plate oko 30 miliona koliko Egipćanin traži, Klop je apelovao na klub, ali kao što i znate Džon Henri je pristalica "Manibola" i u ovom trenutku teško je verovati da bi mogao da pristane na uslove svog najboljeg igrača.

Ako ne bude dogovora, Pari Sen Žermen će stupiti u akciju. Oni će izgubiti Mbapea, Salah bi bio idealna zamena, i sami moraju da prodaju, ali bi budžet za plate mogao da bude dovoljno prazan kako bi ispunili Salahove uslove.

Jasno, za Liverpul ovo je još nezamisliva opcija, ali takođe je sigurno da Amerikanci ne bi dozvolili da bez ugovora fantastični Egipćanin završi u Parizu za 18 meseci. Sigurno da bi ga prodali, a verovatna zamena bi bio Dembele, koga Klop jako ceni.

Inače, Liverpul neće trošiti novac u prelaznom roku, bez obzira što su Salah i Mane otišli na prvenstvo Afrike. Realno, čini se da od titule nema ništa, ni sa njima, ni bez njih, pa će se okrenuti Evropi na proleće.

Klop traži još jednog štopera, doveo bi Arauja iz Barselone, pritiskao je klub i da ga kupi ranije, a verovatno bi Barselona pustila u junu ovog štopera za pedesetak miliona evra.

Sve u svemu, za sada bez dobrog naslova za Liverpul u januaru, Klop se nada da će igrači sa manjom minutažom poput Origija i još nekih iskoristiti šansu da se nametnu dok su najbolji igrači u Africi. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke