Bomba, Suarez se vraća kući?!

Autor: Stefan Matić
četvrtak 25.03.2021.
09:58
Izvor: Sportske.net

Urugvajac bi i ranije no što je planirao mogao da napusti Madrid.

EPA-EFE/NEIL HALL
EPA-EFE/NEIL HALL

Povezane vesti

Luis Suarez igra fenomenalno u Atletiko Madridu. 

Urugvajca je Barselona bukvalno "šutnula" i prepustila rivalima. Obrazloženje je bilo kako Suarez već ima ozbiljan broj godina, a i veliku platu. To kao da je naljutilo "Pistolera", koji predvodi "jorgandžije" do titule u Primeri sa 19 golova u 25 odigranih utakmica. 

Španski mediji danas prenose pravu "bombu" - Klop bi mogao da vrati Suareza na "Enfild"!

Liverpul nije onaj od prošle sezone. Povrede na startu takmičenja su bile prejake, "redsi" se sada bore grčevito za ulazak u top četiri. San o tituli je napušten još pre desetak kola. 

Suarez je igrao za "redse" od 2011. do 2014. godine, Urugvajac je umalo i doneo titulu "Enfildu" gde je tada komandovao Brendan Rodžers. Suarez je bio pravi talisman ekipe, postigao je neverovatnih 82 gola u 133 utakmice noseći crveni dres. Sada, u 34. godini, ima ugovor do kraja naredne sezone. A njegov povratak bi bio moguć jedino ukoliko Mo Salah odluči da napusti "Enfild". 

Već mesecima se spekuliše kako će jedan igrač iz Mane-Salah tandema otići tokom leta, za Egipćanina su zainteresovani Real Madrid i Barselona dok situaciju prati i PSŽ. Ponajbolji igrač Liverpula je već izjavio kako ne imao ništa protiv da se okuša u Španiji, izgleda da mu Klop sprema fenomenalnu zamenu. Pa makar i na sezonu-dve.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mangus
Thursday, 25.03.2021
11:51

Ovo ima smisla samo ako Suarez prihvati da bude rezerva i drasticno smanji zahteve za platu. Covek ce imati 35 godina, ocekivati da igra kao prvotimac u LFC je malo rpevise, posebno posle Salaha. Slazem se da je i dalje odlican ali godine su cudo. A imati ga kao rezervu bi bilo nestvarno, covek bi haos pravio