Bomba u Madrid sleće iz Mančestera?!

Autor: Milovan Longinov
sreda 17.07.2024.
08:46
Izvor: Sportske.net

Argentinci žele da se ujedine!

EPA-EFE/JUSTIN LANE
EPA-EFE/JUSTIN LANE

Povezane vesti

Hulijan Alvarez čini sve da napusti Mančester siti i da pojača - Atletiko Madrid! 

Dijego Simeone je već načinio prve korake, pozvao je zemljaka, označio ga kao novog lidera i napadača, nakon što je ostao i bez Alvara Morate i Memfisa Depaja.

Alvarez je polaskan ponudom, smatra da je Atletiko pravi klub koji mu nudi mesto redovnog startera i želi da pomogne da se španski velikan vrati u vrh španskog fudbala.

On je svestan da će u Sitiju nastaviti da dobija minutažu uglavnom u rotaciji sa Erlingom Halandom, iako je tokom prošle sezone neretko menjao i povređenog Kevina De Brujnea na poziciji iza centarfora.

Ipak, kako prenose dobro pouzdani argentinski izvori, Alvarez oseti da je trenutak za veći izazov i da bude konstantno na terenu, da napreduje i daje golove, a Simeone u njemu vidi ključnog igrača za novi početak.

Problem je što Siti ne želi da ga pusti, već smo pisali da je opcija da Pep Gvardiola dovede Danija Olma umesto njega, ali i da Španac ima klauzulu od 60 miliona evra koja ističe 20. jula.

Ako je Atletiko spreman da plati pozamašnu sumu, od koje bi Pep mogao da dovede Olma, da li Siti treba da prihvati da se odrekne nezadovoljnog igrača i dovede zvezdu EP?

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke