Bomba u najavi - Džejms Rodrigez, da li je ovo idealan spoj?

Autor: Ivan Cvetković
utorak 14.06.2022.
09:02
Izvor: Sportske.net

Navijači bi bili oduševljeni.

EPA-EFE/Glyn Kirk
EPA-EFE/Glyn Kirk

Povezane vesti

Otišao je Džejms Rodrigez (30) iz Evrope prošle godine i sreću potražio u katarskom Al Rajanu.

Tamo je ove sezone postigao pet golova i upisao sedam asistencija na 14 nastupa, ali uskoro bi mogao da se vrati na veliku scenu.

Naime, kolumbijski novinar Adrijan Manjoli plasirao je informaciju da je za Rodrigeza zainteresovana slavna Boka.

Nije retkost da klub sa Bombonjere "počaste" navijače nekim zvučnim pojačanjima, poslednjih godina bili su to Tevez, De Rosi, Osvaldo, pa je možda sada red na nekadašnjeg fudbalera Reala iz Madrida.

Rodrigez trenutno zarađuje sedam miliona evra po sezoni, pa ostaje pitanje kako će Boka uspeti da zatvori finansijsku konstrukciju.

Ofanzivni vezista ima 30 godina i sasvim sigurno još koju sezonu fudbala na vrhunskom nivou, naročito u Južnoj Americi, pa nema sumnje da bi navijači bili oduševljeni njegovim dolaskom.

U dosadašnjoj karijeri, Rodrigez je pored Real nastupao i za Envigado, Banfild, Porto, Monako, Bajern Minhen i Everton pre nego što je otišao u Katar.

U međuvremenu, nastavlja se takmičenje u Ligi nacija u okviru koje će Englezi tražiti osvetu protiv Mađarske za poraz u prvoj utakmici u Budimpešti. Ukoliko verujete u trijumf "gordog albiona" uz najmanje dva gola u prvom poluvremenu, AdmiralBet vam nudi sjajnu kvotu 3.15.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke