Bomba, umesto Vlahovića, Grizman u PL?

Autor: Boris Jovanović
nedelja 02.01.2022.
09:02
Izvor: Sportske.net

Hoće li Francuz konačno napustiti Španiju?

EPA-EFE/Juan Carlos Hidalgo
EPA-EFE/Juan Carlos Hidalgo

Povezane vesti

Engleski i španski mediji tvrde da je Antoan Grizman na prodaju. On nikada od prvog mandata iz Atletika nije uspeo da pokaže istu klasu, ni u Barseloni, ni po povratku na "Vandu Metropolitano". U Španiji tvrde da Simeone želi da okrene novi list, da pravi novu ekipu, da bi osim Tripijea, koji je na meti Njukasla u PL mogao da završi i Antoan Grizman.

Navodno je Totenhem spreman da ponudi oko 60 miliona evra sa bonusima, ono što bi uložili i u Vlahovića, doduše, Francuz ima mnogo jači ugovor. Time bi, po mišljenju Kontea bila stvorena osovina Kejn-Grizman koja bi garantovala velike stvari.

To nije sve, Italijan je već upozorio Danijela Livija da bez adekvatnih pojačanja ne može da se nada povratku u vrh engleskog fudbala. Fabio Paratići radi na dovođenju štopera koji je Konteov uslov svih uslova, ređaju se imena, uglavnom italijanskih štopera, ali su mete gotovo nerealne. Ipak, neko od fudbalera iz manjih klubova Serije A poput Bremera iz Torina bi mogao da dođe u obzir.

Kupovine bi zavisile i od igrača kojih Konte želi da se reši. Recimo, Juventusu je nuđen Lo Selso za Kuluševskog, mesta verovatno, ako stigne novi napadač, nema za Bergvajna, Sančez koji je juče doneo pobedu u Votfordu je na prodaju, ako stigne novi štoper. Ima dosta varijanti, Fabricio Romano kaže da je Konte tražio dva igrača, ali dvojicu koja prave razliku, odnosno mogu odmah da igraju u startnoj postavi...

Vlahović, ako stigne Grizman, više nije meta, stiče se utisak da Srbin nije ni raspoložen da promeni klub u januaru...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke