Bomba! Vejn Runi se vraća u Englesku, imaće dve uloge u bivšem šampionu!

Autor: Vladimir Stojanović
ponedeljak 05.08.2019.
20:15
Izvor: Sportske.net

Ovo je za njega idealna prilika...

EPA/PETER POWELL
EPA/PETER POWELL

Povezane vesti

Vejn Runi bi mogao da se vrati u Englesku, tačnije 33-godišnji napadač već pregovara.

Naime, iako ima još godinu ugovora, on bi se ranije vratio iz MLS, zaigrao za drugoligaša Derbi i u isto vreme postao pomoćnik Filipu Kokuu koji je nasledio Franka Lamparda.

Čelnik "Ramsa" Mel Moris svim silama hoće da vrati klub u PL, želi veliko ime, a Runijeva motivacija je da napravi korak ka trenerskoj klupi, svakako da bi igrački pomogao Derbiju.

Njegov menadžer Pol Streford je razgovarao sa čelnicima "Ovnova", na ruku Derbiju ide i želja Runijeve supruge da se vrate u Engleske.

Runi je natuknuo da ima ponude iz Engleske da se vrati i da odmah, ili po završetku karijere postane trener, ali ovo je sjajna prilika, da igra i uči zanat. Inače, najbolji strelac u istoriji Junajteda je posle 13 godina otišao u Vašington, za DC Junajted je postigao 23 gola u 42 nastupa.

Ramsi nisu mali klub, imaju ogromnu podršku, dva puta su bili prvaci Engleske, osvojili i kup, igrali polufinale Kupa Šampiona.

Recimo i to da su od osnivanja PL u ovom formatu igrali sedam sezona, ali poslednji put 2008. kada su se baš izbrukali i završili sa 11 bodova, odnosno samo jednom pobedom...

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NikkiCFC
Tuesday, 06.08.2019
12:36

Izgubili su Lamparda, Mounta i Vilsona drugim recima tovarice jos dugo u drugoj ligi.

avatar
Boran83
Monday, 05.08.2019
20:41

Kakav je Unided imao tim G. Nevil, Skols, Gigs, Evra, Vidara tintara sa Ferdinandom u odbrani Ronaldo, Tevez, Runi u napadu 😱