Bomba! Za Levandovskog svi putevi vode u novi klub?

Autor: Boris Jovanović
subota 01.05.2021.
08:58
Izvor: Sportske.net

Da li će Zahavi uspeti u nameri?

EPA-EFE/MATTHIAS BALK
EPA-EFE/MATTHIAS BALK

Povezane vesti

Robert Levandovski ima ugovor još dve godine, pita se Bajern koji nema naviku da prodaje igrače ostalim klubovima. Ali, ovo leto je poslednja šansa da uzmu novac za Poljaka.

Navodno je Pini Zahavi, njegov menadžer namignuo zainteresovanim klubovima, cena je oko 60 miliona evra. Levandovski ima 32 godine, verovatno još par velikih sezona u nogama, osam godina je u Bajernu, ne staje, ove sezone je dao 43 gola u 37 utakmica.

Ali, da li je vreme za rastanak?

Stiže Nagelsman, dobio je ugovor do 2026. zadatak je da napravi novi Bajern. Jasno je i da on računa na Levandovskog, ali ako iz Čelsija stigne njegov bivši pulen Verner i eventualno još neki mladi napadača, Bajern bi mogao da razmisli o prodaji.

Cilj Poljaka je samo jedan, Real Madrid. Naime, Zahavi je već odveo Alabu kao slobodnog igrača, Perez nema novca za Halanda ili Mbapea, ali bi mogao da izdvoji sredstva i pojača napad. Samo, da li je to rešenje, i Benzema i Levandovski su iskusni, ali im nije ostalo mnogo.

Poljski napadač je želeo u Real pre par godina, na kraju krajeva zato je angažovao Zahavija jednog od najmoćnijih agenata u istoriji fudbala, ali Bajern nije ni želeo da sluša ponude. Ako Leva ne produži ugovor, onda bi možda mogao da natera klub da razmisli i uzme novac za fantastičnog napadača. No, za sada sve je želja igrača...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke