Bombaso - Pravi se tim veka, Trent Aleksander-Arnold je sledeći!

Autor: Nemanja Janošev
petak 22.03.2024.
10:15
Izvor: Sportske.net

I to kao slobodan agent!

EPA-EFE/ADAM VAUGHAN
EPA-EFE/ADAM VAUGHAN

Povezane vesti

Fudbalski klub Real Madrid prati dešavanja oko desnog beka Liverpula Trenta Aleksander-Arnolda, javlja "Relevo".

Kilijan Embape je samo formalnost, Alfonso Dejvis je je vrlo blizu iako mu je Bajern ponudio, kako su poručili iz kluba, ogromne finansijske uslove za produžetak saradnje. No, Dejvis bi došao leta 2025. kada mu istekne ugovor sa minhenskim klubom.

Ali, zajedno s njim u paketu, Real Madrid bi mogao da kompletira bekovski par čime bi apsolutno kreirao tim koji bi mogao da ponese titulu "ekipe veka".

Naime, Real prati ishod oko Trenta Aleksander-Arnolda kojem ugovor sa Liverpulom ističe 2025. godine. Madriđani su uvek držali na oku engleskog desnog beka, ali bilo je praktično nemoguće dovesti ga iz razloga što je odranije vezan jakim ugovorom sa "crvenima". No, nakon završetka Klopove ere i dalje je nepoznato u kojem će pravcu ići Liverpul, pa je budućnost nekoliko starosedelaca i dalje neizvesna.

Kako "Relevo" javlja, pregovori Liverpula i Trenta oko novog ugovora ne napreduju, ali svakako ima dovoljno vremena da se tako nešto dogodi. On je lokalac, dete kluba i ne bi trebalo trošiti reči na to koliko mu Liverpul znači. Još da Liverpul pokaže slične aspiracije prema njemu.

Trent je ove sezone odigrao 29 utakmica i upisao 10 asistencija. Poznato je da njemu defanziva nije jača strana, ali ofanzivne karakteristike su mu impresivne.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke