Braco ima strašan plan - Bajern sklapa posao sa Liverpulom, pa sa Barsom!

Autor: Milovan Longinov
subota 28.05.2022.
10:00
Izvor: Sportske.net

Bavarci imaju jasan plan.

EPA-EFE/PHILIPP GUELLAND
EPA-EFE/PHILIPP GUELLAND

Povezane vesti

Bajern Minhen odbija da proda Roberta Levandovskog, ali ne zadugo.

Bavarci su svesni da nezadovoljni Poljak neće doneti ništa dobro ekipi i da je u ovakvim okolnostima rastanak najbolje rešenje. Ipak, Bajern je držao Barselonu na čekanju dok ne pronađe adekvatnu zamenu, a ona stiže iz - Liverpula.

Bild tvrdi da je izvesno da će Bajern i Liverpul posle finala Lige šampiona početi pregovore oko Sadija Manea, koji je velika želja Julijana Nagelsmana i Hasana Salihamidžića. 

Bajern u svom stilu opipava puls, spremio je ponudu od 30 miliona evra, što je premalo za Manea, iako Senegalac ulazi u poslednju godinu ugovora. Liverpul će tražiti 50, a Bild veruje da će se do kraja naći na sredini, dakle na cifri od 40 miliona evra. 

Otprilike toliko će Bajern zaraditi i od prodaje Levandovskog, na stolu je već Barsina  ponuda od 32 miliona + pet kroz bonuse. 

Bajern bi u tom slučaju otprilike bio na "nuli", dobio bi igrača u top formi, u najboljim godinama, a prodao bi 34-godišnjeg Levandovskog.

Istina, Leva je i dalje u top formi, ali Mane je četiri godine mlađi i iako ne igra na istoj poziciji, ove sezone je dokazao kod Jirgena Klopa da može da igra i kao centralni napadač. 

Sadio Mane će večeras predvoditi napad Liverpula, a AdmiralBet nudi top kvotu da će Senegalac postići pogodak u bilo kom trenutku na meču, čak 2,98. Postoji li lepši način za oproštaj?

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke