"Braco" posle bruke rezervisao kartu za Liverpul - Dve ponude odbijene, da ne zahladne odnosi?

Autor: Nemanja Janošev
sreda 08.06.2022.
13:25
Izvor: Sportske.net

Za buduće transfere, ovaj bi mogao biti vrlo bitan.

 EPA-EFE/Peter Powell
EPA-EFE/Peter Powell

Povezane vesti

Sportski direktor minhenskog Bajerna Hasan Salihamidžić se priprema za odlazak u Englesku na direktne pregovore sa Liverpulom oko transfera Sadija Manea.

Pre nekoliko dana, na adresu kluba sa "Enfilda" stigla je pomalo smešna ponuda Bajerna za Sadija Manea koja je iznosila 21 milion funti uz još četiri miliona na ime bonusa ukoliko nemački velikan osvoji Ligu šampiona. Za Manea, jednog od najboljih igrača sveta na svojoj poziciji, ta cifra je poražavajuća, što su u Liverpulu i konstatovali glatko je odbivši.

Ali, Bajern ne planira da odustane. Mane je već informisao saigrače da je Minhen njegova sledeća destinacija, no moraće Bavarci prvobitno da finansijski zadovolje Liverpul. Stoga Hasan Salihamidžić želi lično da odleti u Merzisajd i da pregovara sa sportskim direktorom ovog kluba Džulijenom Vordom.

Sve to, nakon što je odbijena nova ponuda Bajerna od 30 miliona funti, uz razne bonuse poput osvajanja Lige šampiona i Zlatne lopte igrača u naredne tri sezone. Liverpul ga, kako javlja "Tajms" ceni na 42 miliona funti i za njih je i ova ponuda bila uvredljiva.

U svakom slučaju, ovi pregovori mogli bi da zahladne odnose između dva tima budući da je Liverpul pre godinu dana otkupio Tijaga Alkantaru za 30 miliona funti i to u trenutku kada je Španac smatran jednim od najboljih vezista sveta. Bajern tada nije pravio velike poteškoče. dok su "crveni" sada tvrd orah.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke