"Bridž" uzdrman, Gvardiola želi savršenu odbranu!

Autor: Stefan Matić
petak 10.06.2022.
09:45
Izvor: Sportske.net

Klub sa "Etihada" želi da iskoristi odugovlačenje uprave Čelsija.

 EPA-EFE/ANDREW YATES
EPA-EFE/ANDREW YATES

Povezane vesti

Već smo preneli, izvesno je da ćemo ovo leto videti opsežnu saradnju Čelsija i Mančester sitija. 

Do sada se spominjalo kako bi Žezus i Sterling potencijalno krenuli putem Londona, ali engleski mediji prenose kako Gvardiola želi Risa Džejmsa! 

Engleski reprezentativac je imao još jednu zapaženu sezonu, iako je imao problema sa povredama. Priliku za njegovim transferom stvara njegov ugovor. 

Saradnja sa Čelsijem traje do 2025. godine, ali problem jeste "težina" ugovora. Džejms zarađuje 70 hiljada funti nedeljno, što nije proporcionalna zarada tome koliko Džejms doprinosi na terenu. 

Situaciju pomno prate Mančester siti, ali i Real Madrid. "Građani" vide u Džejmsu idealnog naslednika za Kajla Vokera koji je ušao u 33. godinu. 

Gvardiola takođe ne odustaje od dovođenja Kukurelje iz Brajtona. "Galebovi" traže 50 miliona funti, Siti želi da spusti traženi iznos tako što bi ponudili mladog Džejmsa MekEtija. 

Dolaskom pomenutog dvojca, Siti bi rešio odbranu za narednu sezonu, ali i dužu budućnost. Naravno i dalje se pregovora sa Lidsom oko dolaska Kalvina Filipsa, kontakt je načinjen, ali čelnici kluba sa "Elan Rouda" neće tek tako prepustiti dete i simbol kluba.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke