"Brimingemska banda" bi mogla da pomrsi račune svima i sada žele fudbalskog Bolta

Autor: Nemanja Janošev
sreda 21.07.2021.
13:25
Izvor: Sportske.net

Din Smit bi mogao da ima respektabilan tim.

EPA-EFE/Clive Brunskill
EPA-EFE/Clive Brunskill

Povezane vesti

Fudbalski klub Aston Vila planira da napravi atraktivan sastav za narednu sezonu i uključi se u borbu za vrh tabele, te izlazak u Evropu.

Prva stavka za sve u klubu iz Birmingema jeste ostanak Džeka Griliša, za kojeg je izuzetno zainteresovan Mančester siti. Biće teško zadržati ponajboljeg engleskog fudbalera u ekipi s obzirom na to da igrač takvog kalibra ima ozbiljnije ambicije, ali ne bi iznenadilo ukoliko bi ostao makar još jednu sezonu na "Vila parku".

Doveli su mu pomoć u vidu sjajnog krilnog igrača i driblera Emilijana Buendiju iz Noriča. Platili su 40 miliona za odličnog Portugalca, ali tu ne planiraju da se zaustave.

Naredna želja trenera Dina Smita je jedan od najboljih fudbalera Bundeslige i Bajera iz Leverkuzena - Leon Bejli. Brzonogi Jamajčanin se ceni na oko 30 miliona funti, a prethodna sezona mu je bila najbolja od svog dolaska u Nemačku.

Odgirao je 40 mečeva za "farmaceute" postigavši 15 golova i pridom pridodavši 11 asistencija. Pored njega, silno žele napadača Arsenala Emila Smit-Roua, ali "tobdžije" su dva puta rekle "ne". Na listi želja su i Totenhemov Hari Vinks, te kapiten Sautemptona Džejms Vord-Praus, ali bi on došao samo u slučaju odlaska Džeka Griliša.

Definitivno se priprema respektabilan sastav, a ukoliko smatrate da će Aston Vila završiti među najboljih šest ekipa u Premijer ligi, posetite OVAJ LINK.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke