Brozović zvanično odbio Arape i rekao "da" Barsi, ali...

Autor: Milovan Longinov
utorak 27.06.2023.
17:15
Izvor: Sportske.net

Hrvat i dalje čeka...

EPA-EFE/GEORGI LICOVSKI
EPA-EFE/GEORGI LICOVSKI

Povezane vesti

Marcelo Brozović je ime koje se najčešće pominje u katalonskim i italijanskim medijima, a današnja informacija jeste da je Hrvat odbio Al Nasr i da čeka Barselonu. 

Hrvat je dao "da" Barseloni, koja sada mora da reši finansijske probleme kako bi poslala zvaničnu ponudu na adresu Intera. Italijani su juče prihvatili ponudu Al Nasra u vrednosti od 23 miliona evra, ali je Brozović odbio 20 miliona po sezoni do 2026.

On smatra da je prilika da zaigra u Barseloni idealan trenutak za transfer karijere, jer bi bio zamena za Serhija Busketsa i to je vredno čekanja.

Ipak, ovde bi mogao da se ponovi slučaj "Mesi", koji je takođe rekao "da" Barseloni, ali nije želeo da čeka da klub nekog proda i da smanjuje plate kako bi mogao da ga registruje.

Mesi je želeo da reši pitanje svoje budućnosti početkom juna u trenucima kada Barselona nije mogla da mu garantuje da će ga registrovati. 

Sada je situacija ista, Katalonci su u problemu zbog strogih pravila La Lige i ogromnih troškova zbog očajnog rada prethodne uprave. Đoan Laporta, Mateu Alemani i Deko rade punom parom da reše probleme, a onda će i zvanično poslati ponudu za Brozovića.

Hrvat je već dogovorio sve lične uslove i to neće biti problem, ali, kasa je prazna, a Inter očekuje ponudu od barem 20 miliona evra. 

Brozović je prihvatio da zarađuje više nego tri puta manje nego što bi u Saudijskoj Arabiji, jer Barselona je prilika koja se ne propušta, čak i kada je ovako nestabilna...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke