Brza reakcija posle Juventusa, Murinjo našao pojačanje!

Autor: Aleksandar Golubović
utorak 11.01.2022.
18:11
Izvor: Sportske.net

Hoće li on dovesti Romu u red?

EPA-EFE/ELISABETTA BARACCHI
EPA-EFE/ELISABETTA BARACCHI

Povezane vesti

Portugalski fudbaler Serhio Oliveira stići će u sredu u Rim na lekarske preglede kako bi finalizovao dogovor u vezi sa prelaskom u Romu, prenose italijanski mediji.

Roma je za vikend odigrala odličnu utakmicu protiv Juventusa, ali je dozvolila da u poslednjih 20-ak minuta ispusti dva gola prednosti i izgubi meč.

To je deprimiralo trenera Žozea Murinja koji je sasuo niz kritika na svoje igrače, a samo tri dana kasnije stiže 29-godišnji Oliveira, koji bi trebalo da ima značajnu ulogu na sredini terena.

Već nedeljama unazad vezista Porta se dovodi u vezu sa Romom, a čini se da je sada sve gotovo. Portugalac će najpre stići na pozajmicu do kraja sezone sa pravom otkupa u iznosu od 15 miliona evra.

Oliveira je dete Porta, ali je dobar deo karijere proveo po pozajmicama da bi se na "Dragau" ustalio tek u poslednje tri sezone od kada je i član reprezentacije Portugala.

Osim Oliveire Murinjo je veliku želju pokazao i za dovođenjem Tangija Ndombelea, ali je fudbaler Totenhema u ovom trenutku bliži odlasku na pozajmicu u Napoli.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke