Budućnost dobila veliko pojačanje - Sa Vermezom stiže i Grbić!

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 27.12.2017.
18:08
Izvor: Sportske.net

Aktuelni šampion Crne Gore završio veliki posao. Nakon Vladimira Vermezovića u klub stiže i bivši fudbaler Partizana.

Epa/Tolga Bozoglu
Epa/Tolga Bozoglu

Povezane vesti

Fudbalski klub Budućnost iz Podgorice dočekaće prolećni deo sezone u znatno jačem sastavu tako da nikoga ne bi trebalo da iznenadi ukoliko se aktuelni šampion vrati u trku za titulu.

Budućnost je juče dogovorila saradnju sa bivšim trenerom Partizana Vladimirom Vermezovićem, a danas iz glavnog grada Crne Gore stiže vest da je završen još jedan veliki posao.

Podgorički mediji javljaju da je Grbić sa predsednikom Budućnosti dogovorio saradnju do juna 2019. godine i da će u četvrtak biti promovisan zajedno sa trenerom Vermezovićem.

Bivši fudbaler Partizana nedavno je okončao saradnju sa turskim Akhisarom u kojem je za dve godine imao sporednu ulogu tako da u Budućnost stiže kao slobodan igrač.

Petar Grbić je ponikao na stadionu pod Goricom ali je afirmaciju stekao u budvanskom Mogrenu koji ga je svojevremeno prodao Olimpijakosu za sumu od milion evra.

Navijači Budućnosti sigurno će biti oduševljeni vešću da Vermezović i Grbić stižu u klub, ali to ne bi trebalo da bude sve jer čelnici podgoričkog kluba planiraju angažovanje još nekoliko igrača.

Među imenima koja su dovedena u vezu sa Budućnosti nalaze se Nikola Karaklajić i Šaleta Kordić ali i Simon Vukčević koji mesecima unazad trenira sa plavo-belima.

Podsetimo da Budućnost na polusezoni ima 13 bodova manje od prvoplasirane Sutjeske.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke