BUM - Adrijen Rabio potpisao, pada li kruna Pari Sen Žermenu?

Autor: Nemanja Janošev
nedelja 15.09.2024.
23:14
Izvor: Sportske.net

Kakvu ekipu sklapa Roberto de Zerbi!

EPA-EFE/Alessandro Di Marco
EPA-EFE/Alessandro Di Marco

Povezane vesti

Fudbalski klub Olimpik iz Marseja potvrdio je u nedelju uveče da je postignut načelni dogovor sa francuskim vezistom Adrijenom Rabioom koji bi trebalo da potpiše dvogodišnji ugovor.

On će kao slobodan igrač stići u Marsej, ali će prethodno morati da prođe sve medicinske testove nakon kojih će se utvrditi stanje njegovog tela.

Rabio je celo leto bio u potrazi za klubom pošto nije uspeo da se dogovori sa Juventusom oko produžetka. Pričalo se o Mančester junajtedu, čak i Turskoj i Saudijskoj Arabiji, ali on je želeo da ostane među Top 5 najjačih liga i da to bude klub koji po mogućstvu nastupa u Evropi.

Poslednju stavku nije uspeo da pronađe u Marseju, ali jeste ozbiljan projekat koji se odvija na "Velodromu" na čelu sa trenerom Robertom de Zerbijem čija ekipa u prve četiri runde Lige 1 ima tri pobede i remi uz demonstraciju atraktivnog fudbala.

Nema sumnje da je Marsej morao da izdvoji veliki novac za platu Adrijena Rabioa, ali ukoliko potencijalno vrati titulu u lučki grad ili klub izbori Ligu šampiona, definitivno neće biti bačena sredstva.

Vrhunsko pojačanje za Marsej bez ikakve dileme, sada ostaje za videti kako će ga prihvatiti navijači budući da je prošao kroz školu Pari Sen Žermena.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke