BUM - Arteta odvodi Sitiju napadača!? Praksa na koju nismo navikli

Autor: Aleksandar Golubović
petak 22.04.2022.
19:20
Izvor: Sportske.net

Igrači su obično odlazili u suprotnom pravcu.

EPA-EFE/FACUNDO ARRIZABALAGA
EPA-EFE/FACUNDO ARRIZABALAGA

Povezane vesti

Brazilski golgeter Gabrijel Žezus sigurno će napustiti Mančester siti na kraju sezone, a jedan od klubova koji bi mogli da ga dovedu je i Arsenal, koji trenira Mikel Arteta, bivši pomoćnik Pepa Gvardiole u redovima "Građana".

Žezusu ugovor sa Sitijem ističe tek na leto 2023. godine što je i prilika da engleski šampion nešto zaradi na ovom transferu, a prema informacijama sa Ostrva, Brazilac je u naprednim pregovorima sa Arsenalom.

Ipak, veliko je pitanje koliko je Siti zainteresovan da proda fudbalera jednom od glavnih konkurenata u Premijer ligi budući da interesovanje ne manjka ni iz drugih šampionata.

Isti izvor prenosi da u slučaju da se Siti i Arsenal ne dogovore o obeštećenju, Žezus bi mogao narednog leta besplatno da dođe na "Emirejts", ali je mnogo realnije da tim iz Mančestera nađe način da do transfera dođe već ovog leta.

Sigurno je samo da Pep Gvardiola ne računa na Brazilca za narednu sezoni i u slučaju dobre ponude neće imati ništa protiv da ga se odrekne nakon petoipogodišnje saradnje.

Siti u subotu nastavlja borbu za odbranu titule u Premijer ligi, a ukoliko verujete da će "Građani" slaviti protiv Votforda uz goleadu, AdmiralBet vam nudi kvotu od 2,15 na predlog 1&0-3.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke