Bum - Barsa kreće u "ponoćni" napad na Amrabata!

Autor: Milovan Longinov
ponedeljak 30.01.2023.
23:08
Izvor: Sportske.net

Tako barem tvrdi Đerar Romero!

EPA-EFE/JOSE SENA GOULAO
EPA-EFE/JOSE SENA GOULAO

Povezane vesti

Katalonski novinar Đerar Romero je prosto zavisnik od "bombi" pred kraj svakog prelaznog roka.

Istina, zbog toga treba uzimati informacije sa rezervom, ali i istaći da je predsednik Barselone Đoan Laporta nedavno javno rekao da je oduševljen njegovim radom i da mu uopšte nije jasno kako dolazi do informacija, čime mu je dao na značaju i kredibilitetu. 

A on večeras ponovo baca bombe i kaže - Barsa će sutra pokušati da dovede Sofijana Amrabata, ali na pozajmicu do kraja sezone!

Marokanac je blistao na Mundijalu u Kataru, prema svim anketama i statistikama je bio u timu prvenstva, a onda je usledilo i interesovanje brojnih klubova.

Pominjali su se Atletiko Madrid, Liverpul i Totenhem, ali je Fiorentina tražila 40 miliona evra, što u ovom trenutku niko nije želeo da plati.

Baš zbog toga je i zanimljivo čitati da je Barsa sada odlučila da pokuša da ga dovede na pozajmicu, ako se zna da je Fiorentina želela da zaradi od njegovog transfera.

Takođe, Barsa ne želi se obavezuje otkupom, već je u pitanju klasična pozajmica do kraja sezone.

Čeka se odgovor Fiorentine, a pregovori su verovatno od večeras u toku, jer je upravo Romero i plasirao fotografiju iz prostorija Barselone na kojoj su svi ključni ljudi i funkcioniri - Đoan Laporta, glavni pregovarač Mateu Alemani, direktor Rafa Juste i tehnički direktor Johan Krojf.

Dakle, nešto se krčka, a navodno su odlasci Depaja, Pikeova penzija i izvestan transfer Beljerina u Sporting oslobodili prostor za Amrabatovu pozajmicu u okvirima fer-pleja...

I da, za kraj, zanimljiva fotografija nastala pre nekoliko dana na meču Barsa - Hetafe, kada je na tribinama neočekivano bio - Sofijan Amrabat?! 


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke