Bum - Barsa pokazala moć i pokvarila Čelsiju gotov posao?!

Autor: Milovan Longinov
sreda 29.06.2022.
17:55
Izvor: Sportske.net

Ovo bi bio neviđeni preokret!

EPA-EFE/JUAN IGNACIO RONCORONI
EPA-EFE/JUAN IGNACIO RONCORONI

Povezane vesti

Čelsi i Lids su postigli dogovor, ali Rafinja i Deko imaju drugačije planove!

Đerar Romero tokom čitavog dana najavljuje bombastične informacije, a onda je prvo otkrio fotografiju Deka sa sastanku sa čelnicima kluba, a potom nastavio:

"Imam bombastičnu informaciju, ali moram najpre da proverim da li smem da je otkrijem. Ne brinite, u pitanju je odlična vest", rekao je Romero.

Nakon toga je Romero rekao da je možda Čelsi postigao dogovor sa Lidsom, ali nije sa Dekom i sa Rafinjom, te da je san Brazilca da pređe u Barsu.

"Očekujem da Rafinjin dogovor bude zatvoren. Iza mene je ogroman pritisak zbog ovoga, a kada bude završeno, biće vam jasno zašto sam toliko nervozan. Deko je u pregovorima s upravom Lidsa kako bi ih nagovorio da prihvate Barseloninu ponudu. Laporta, Alemani, Juste, Masip i on su se ponovo vratili u prostorije kluba. Imam još mnogo informacija o ovome, ali još uvek ne smem da ih objavim", poručio je katalonski "transfer guru" Đerar Romero.

Engleski mediji od sinoć tvrde da je transfer Rafinje završena stvar, a onda je dan kasnije Deko otputovao u Kataloniju što je izazvalo sumnju.

Čelsi je spreman da plati 60-70 miliona evra, Barsa nema taj novac, ali očigledno da Katalonci imaju svog džokera. 

Deko je odradio svoj deo posla, Rafinja takođe, jer pokazuje koliko mu je stalo da ispuni san i pređe u Barsu, sada Mateu Alemani treba da smisli formulu da Lids prekrši dogovor sa Čelsijem.

Da li bi to bio preokret leta?

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke