Bum - Belingem može u samo dva kluba i to neće biti Liverpul?!

Autor: Milovan Longinov
ponedeljak 20.03.2023.
10:15
Izvor: Sportske.net

U centru pažnje opet je Džud Belingem!

EPA-EFE/RONALD WITTEK
EPA-EFE/RONALD WITTEK

Povezane vesti

Fudbalski klub Liverpul neće moći da uđe u trku za najtraženijeg engleskog fudbalera, Džuda Belingema.

Ovu vest danas je plasirao pouzdani novinar "Atletika" Dejvid Ornstajn koji tvrdi da se Liverpul pomirio sa činjenicom da nema finansijsku moć kao neki klubovi i da se polako povlači iz ove trke i okreće drugim metama.

Madridski mediji su ubrzo preneli ovu informaciju uz likovanje da sada svi putevi vode u Real. 

Nije tajna da je Belingem "opsednut" idejom da zaigra za Real Madrid, mada je želeo i da posluša savete svoje porodice da može da ode i u Liverpul i da ima vremena da dođe do "kraljevskog" kluba u nastavku karijere.

Ipak, male su šanse da dođe do takvog scenarija. Ornstajn izdvaja upravo Real Madrid kao jednog od glavnih u ovoj trci, ali ne isključuje ni Mančester siti. 

On tvrdi da jedino Real i Siti imaju finansijsku moć i da zadovolje ukusu Borusije Dortmund, koja ga neće pustiti ispod 130-140 miliona evra, ali i da Belingemu da i odgovarajući projekat i platu u skladu sa njegovom tržišnom vrednošću.

U Madridu su takođe spremni da razbiju kasu za Belingema, jer je Englez označen kao idealna zamena za Modrića i Krosa, koji ulaze u sam finiš svojih karijera. Zanimljivo je to da i Krosu i Modriću ugovori ističu 30. juna i da su madridski izvori već pisali o tome da bi budućnost jednog od njih mogla da zavisi upravo od Belingema. 

Što se tiče Sitija, Ilkaj Gundogan je takođe u poslednjoj godini ugovora, zove ga Barselona i nije poznato da li će potpisati novi ugovor sa Sitijem. Ukoliko Nemac odluči da ode, nema dileme da će Belingem biti prva meta Pepa Gvardiole.

Zamislite samo - Rodri, Belingem, De Brujne, ali i Kamavinga/Čuameni, Kros, Belingem...? Gde ga vi pre vidite?

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke