Bum - De Jong na putu ka Londonu, Silva čekira let za Barselonu!

Autor: Milovan Longinov
nedelja 31.07.2022.
12:55
Izvor: Sportske.net

Idealan scenario za sve!

EPA-EFE/Andrew Yates
EPA-EFE/Andrew Yates

Povezane vesti

Fudbalski klub Čelsi je nadovno danas obavestio Barselonu da će krenuti po Frenkija de Jonga, što znači da bi i Bernardo Silva uskoro mogao na "Kamp nou"!

Katalonski Sport ekskluzivno prenosi da je Čelsi prelomio i da želi De Jonga, koga Barselona tera zbog ogromne plate i odbijanja da pristane na smanjena primanja. 

De Jong je odbio da pređe u Mančester Junajted, jer želi da igra u Ligi šampiona, a Čelsi to može da mu omogući.

Čelsi je spreman da krene po De Jonga naročito zbog činjenice da Ngolo Kante još uvek nije produžio ugovor, a trenutni mu ističe narednog leta, a slična je situacija i sa Žoržinjom, koji navodno želi da potpiše novi i produži saradnju.

Čelsi već zna da je De Jongova cena 80 miliona evra i navodno je spreman da pregovara i pošalje u narednim danima prvu ponudu na "Kamp nou".

Barsa će oberučke prihvatiti ponudu Čelsija, jer već ima postignut dogovor sa Bernardom Silvom. Portugalac je već prihvatio sve uslove Barselone i poručio Pepu Gvardioli da je katalonski klub jedini razlog zbog kog bi otišao sa "Etihada". Pep je spreman da učini istu stvar kao i zimus sa Feranom Toresom, uostalom, i ovog leta je pustio Rahima Sterlinga i Gabrijela Žezusa jer ne želi nezadovoljne igrače koji vide sebe u drugom timu.

Siti takođe očekuje visoku ponudu, navodno do 80 miliona evra, ali su tu uključeni i svi potencijalni bonusi koje Barsa želi da ugradi u dogovor. 

Sport zaključuje da su pred nama zanimljivi dani, da je Silva spreman da čeka do kraja avgusta da pređe u Barselonu, a da će klub istovremeno pritiskati De Jonga da prihvati ponudu Čelsija. 

Ko bi ovde najbolje prošao? Najgore Siti, to je definitivno...

Već smo predlagali da zbog ovog roka Barsa postaje glavni kandidat za titulu u La Ligi, a odlascima Sterlinga, Žezusa i Silve, nakon Komjuniti Šilda, treba probati sa ponudom AdmiralBeta da će Liverpul postati šampion Premijer lige!

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke