Bum - Dembele saopštio saigračima konačnu odluku!

Autor: Milovan Longinov
nedelja 30.07.2023.
23:44
Izvor: Sportske.net

Odluka je blizu...

EPA-EFE/ETIENNE LAURENT
EPA-EFE/ETIENNE LAURENT

Povezane vesti

Osman Dembele je saopštio svojim saigračima da će napustiti Barselonu i preći u PSŽ! 

Elena Kondis je pred ponoć prenela da je Francuz pojedine saigrače obavestio o svojoj odluci i da su u svlačionici razočarani njegovim odlaskom. 

Takođe, Đerar Romero piše da je preostalo još da se transfer realizuje, jer Dembele ne želi da PSŽ aktivira njegovu klauzulu, već da ode u lepšem maniru. Ukoliko PSŽ tokom sutrašnjeg dana, do 31. jula u ponoć aktivira klauzulu od 50 miliona evra, Dembele i njegov agent Musa Sisoko bi dobili polovinu tog novca, čak 25 miliona, dok bi identičnu sumu zaradila i Barselona.

Sisoko naravno pritiska Dembelea da prihvati klauzulu kao jedino rešenje, i već je obavestio La Ligu da će PSŽ tokom ponedeljka platiti otkupnu cifru.

Takođe, Romero tvrdi da je Đoan Laporta zatvorio vrata Musi Sisoku, da mesta za pregovore više nema, ponuda Barse je na stolu i neće dopustiti da PSŽ poveća uslove za ostanak na "Kamp nou". 

Pojedini pišu i da će Barsa krenuti u rat sa Parižanima ako plati klauzulu, da će zatražiti od UEFA da se istraži njihov finansijski fer-plej, koji je godinama unazad u najmanju ruku sumnjiv zbog upumpavanja katarskih para. No, teško da će Barsa išta moći protiv moćnog Pari Sen Žermena koji će im i sada kao 2017. sa Nejmarom, ukrasti važnog igrača. 

Ćavi Ernandes je učinio sve da ubedi Dembelea da ostane, ali nije uspeo, PSŽ je ubedio Francuza da će biti novi lider ekipe, a Luis Enrike ga vidi kao novog vođu ako ode Kilijan Mbape.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke