Ponoćna bomba - Dortmund će imati jedan od najskupljih tandema, Rajola je bog!

Autor: Milovan Longinov
četvrtak 22.07.2021.
23:36
Izvor: Sportske.net

Kakav posao!

EPA-EFE/FILIP SINGER
EPA-EFE/FILIP SINGER

Povezane vesti

Borusija Dortmund je na korak od dogovora sa PSV Ajndhovenom za transfer Donela Malena!

Pouzdani holandski mediji preneli su informaciju da je PSV prihvatio ponudu Dortmunda vrednu 30 miliona evra i da će brzonogi napadač pojačati "milionere". 

Malen je bio meta Liverpula, pominjali su se i brojni drugi klubovi, ali bez dileme je Borusija idealan izbor za njegov dalji razvoj.

Iako ima tek 21 godinu, Malen iza sebe ima čak 199 utakmica i učinak od 88 golova i 36 asistencija. Za prvi tim PSV Ajndhovena odigrao je 116 utakmica uz 55 golova i 24 asistencije. 

Ono što navijače Dortmunda posebno raduje jeste što bi Malen uz Halanda mogao da čini jedan od najboljih napadačkih tandema u Evropi. Verovali ili ne, Dortmund bi u tom slučaju prema Transfer marketu imao jedan od najskupljih tandema u Evropi, jer su Haland i Malen procenjeni zajedno na 160 miliona! 

Halandova tržišna vrenost je 130, a Malenova 30 miliona evra, skuplji su jedino Nejmar i Mbape koji zajedno vrede čak 260 miliona (100+160). 

Ipak, najveći pobednik u čitavoj priči je čovek koji je uvek iza kulisa - Mino Rajola. On zastupa Maena, a svi znamo da je i Halandov agent i prilično je jasno da on vuče sve konce u čitavoj ovoj operaciji.

Fabricio Romano je potvrdio da će Malen najverovatnije potpisati ugovor do 2026. godine i sada se samo postavlja pitanje - do kada će igrati u tandemu sa Halandom...

Ako mislite da bi ovaj tandem mogao da prekine dominaciju Bajerna, onda je red da zaradite i pogodite kvotu 8,00 odmah i to OVDE.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke