Bum - Džejdon Sančo i neočekivani transfer!?

Autor: Nemanja Janošev
ponedeljak 22.07.2024.
10:15
Izvor: Sportske.net

Šta će reći Junajted?

EPA-EFE/MARTIN DIVISEK
EPA-EFE/MARTIN DIVISEK

Povezane vesti

Engleski fudbaler Džejdon Sančo mogao bi da napusti Mančester junajted ovog leta.

Iako je Erik ten Hag pre samo nekoliko dana izjavio da su "ratne sekire zakopane" i da se nada da će Džejdon Sančo "kliknuti" i nastaviti da doprinosi u cilju uspeha kluba, pojavljuju se informacije o njegovom odlasku iz Junajteda.

Isprva se govorilo da bi Borusija Dortmund mogla da ga otkupi nakon vrlo uspešne pozajmice tokom minule polusezone. Zatim se govorilo pomalo i o Juventusu, da bi danas došle informacije iz Francuske da je Pari Sen Žermen klub koji se raspituje za Engleza.

Ne može se reći da je ovo očekivano u aktuelnom momentu, ali svakako da je Džejdon Sančo igrač kalibra za najveća dostignuća. Navodno je uzbuđen zbog projekta koji mu je francuski klub predstavio i sve su bliži uspostavljanju personalnih uslova za ofanzivca.

Ono što preostaje jeste da se utvrdi hoće li Mančester junajted biti zainteresovan da ga pusti i po kojoj ceni. Kada se pominjala Borusija Dortmund, cifra je tada bila 40.000.000 evra, što je nešto manje od polovine sume koju je Junajted u junu 2021. platio za njega upravo nemačkom timu.

Sančo je juče odigrao svih 90 minuta za Junajted protiv Rendžersa u pobedi od 2:0.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke