Bum iz Barselone - Levandovski može da ide?!

Autor: Milovan Longinov
ponedeljak 04.12.2023.
17:15
Izvor: Sportske.net

Da li je prodaja rešenje?

EPA-EFE/Siu Wu
EPA-EFE/Siu Wu

Povezane vesti

Fudbalski klub Barselona ozbiljno razmatra da proda Roberta Levandovskog! 

Ovu vest ekskluzivno je otkrio Hose Alvarez, novinar koji je ima bliske izvore u klubu, i kaže da u Barseloni ne odbacuju mogućnost rastanka sa poljskim napadačem.

Levandovski je u ozbiljnom padu forme ove sezone, ko prati Barselonine utakmice, može da vidi da Poljak nije više toliko ubojit pred golom, te da ne može ni da izdrži visok intenzitet utakmica. 

Španske televizije su nedavno i objavile snimke sa utakmica na kojima Ćavi Ernandes zahteva od Levandovskog da igra presing, ali da Poljak ne može da isprati ritam svojih saigrača.

Ovu priču dodatno podgreva činjenica da Vitor Roke stiže u januaru, umesto na leto, te da će od kraja decembra biti na raspolaganju Ćaviju Ernandesu. On neće sigurno odmah igrati, ali bi tokom januara postepeno mogao da dobija minutažu. 

Plan je da Roke uči od Levandovskog, koji i dalje ostaje prvi napadač, ali siguran je samo do leta.

Problem je što Levandovski ima velika primanja, ali i ugovor do 2026. Nije tajna da ga jure klubovi iz Saudijske Arabije, te da će sigurno pokušati da ga dovedu i narednog leta.

Levandovski je ove sezone postigao samo osam golova i dodao četiri asistencije, ali je veliki problem i što propušta šanse, ne učestvuje dovoljno u igri i deluje da godine ipak čine svoje.

Poljak će na leto napuniti 36 godina, pa ostaje da vidimo i da li će tada i dalje biti u Barseloni ili ne.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke