Bum iz Francuske - PSŽ uslovio Mbapea, rastanak već ovog leta?!

Autor: Milovan Longinov
ponedeljak 12.06.2023.
22:19
Izvor: Sportske.net

Vest dana stiže iz Francuske!

EPA-EFE/CHRISTOPHE PETIT TESSON
EPA-EFE/CHRISTOPHE PETIT TESSON

Povezane vesti

Kilijan Mbape je obavestio Pari Sen Žermen da ni pod kojim uslovima neće produžiti novi ugovor i nije nemoguće da bude prodat ovog leta! 

Svi renomirani izvori iz Francuske prenose upravo informaciju da je PSŽ poslao ultimatum Kilijanu Mbapeu da produži ugovor ili da će biti prodat možda već ovog leta.

Mbape se nije mnogo dvoumio i zvaničnim dopisom je poručio upravi da neće potpisati novi ugovor. 

U Pari Sen Žermenu su sa nevericom dočekali njegov odgovor i "Ekip" piše da u klubu sada ozbiljno razmatraju da ga prodaju za nekoliko nedelja. 

PSŽ neće dopustiti da Mbape ode kao slobodan igrač i zato je prodaja realna opcija. Ipak, on neće biti jeftin, a stranice posvećene Real Madridu već licitiraju postavljaju pitanje - 200 miliona evra ovog leta za Mbapea, da ili ne?

Mbape je prošlog leta produžio ugovor sa Parižanima na dve sezone uz opciono do 2025. godine, što je sada odbio da potpiše.

PSŽ neće dopustiti da bez obeštećenja ode igrač koji je procenjen na 180 miliona evra i sigurno da će to biti i minimalna cifra koju će tražiti. 

Ne treba zaboraviti da je Karim Benzema napustio Real Madrid ovog leta i da je Florentino Perez odredio novu "devetku" kao primarnu metu.

Da li se možda i on krije iza ovakve Mbapeove odluke?

Spremite se za novu sapunicu...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke