Bum iz Madrida - Real pobedio Liverpul u "finalu pre finala", stiže Francuz!

Autor: Milovan Longinov
utorak 24.05.2022.
17:15
Izvor: Sportske.net

Kakva vest!

EPA-EFE/Angel Diaz
EPA-EFE/Angel Diaz

Povezane vesti

Real Madrid je ipak završio prvo veliko pojačanje iz Francuske, a to je umesto Kilijana Mbapea - Orelijen Čuameni!

Radio Monte Karlo, koji važi za jednog od najpouzdanijih izvora, potvrdio je da je Čuameni ipak izabrao Real Madrid umesto Liverpula, pošto je Monako prihvatio ponude oba kluba i čekao njegovu odluku.

Isti izvor dodaje da će Real za njegov transfer platiti 80 miliona evra i određene bonuse.

Karlo Anćeloti je dao zeleno svetlo za njegov dolazak, a u Madridu smatraju da je Čuameni savršena dugoročna zamena za Kasemira.

Ovo je velika vest za Madriđane, a zanimljivo da je Real sve želeo da završi pre finala sa Liverpulom, što je možda jedna od psiholoških igrica Florentina Pereza, koji je ovako pokazao svoju moć.

O čemu se radi?

Čuameni je bio na "čekanju" i Real mu je poručio da je Mbape prioritet i da će njegov transfer doći na red kasnije. Real je trebalo da oslobodi mesta u ekipi i platnom budžetu, ali kako je Mbape izabrao da ostane, Perez je agresivno završio Čuamenijev transfer i preoteo ga Liverpulu.

Brojni izvori pisali su da je Čuameni načelno prihvatio ponudu Liverpula, da je želeo da igra u Premijer ligi, ali je onda Real odlučio da ga preotme. 

Podsetimo, u subotu će se Real i Liverpul sastati u finalu Lige šampiona, a Čuameni će moći da vidi da li je doneo dobru odluku. AdmiralBet nudi mnogo sjajnih tipova i kvoti, a jedan od takvih je da će Karim Benzema postići pogodak.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke