Bum iz Španije - Barsi rekao "DA", ali sutra sleće u Madrid i potpisuje za Real!

Autor: Milovan Longinov
utorak 04.07.2023.
22:05
Izvor: Sportske.net

Kakav preokret...

EPA-EFE/Alejandro Garcia
EPA-EFE/Alejandro Garcia

Povezane vesti

Turski fudbaler Arda Guler u poslednjem trenutku je odlučio da odbije ponudu Barselone i da prihvati poziv Real Madrida!

Tokom dana vladao je opšti haos među insajderima bliskih Barseloni i Realu, a naizmenično su se smenjivale različite informacije. Najpre se verovalo da je Guler prihvatio ponudu Barselone, posebno nakon što je novi sportski direktor, legendarni Deko lično otputovao u Istanbul da ga ubedi da potpiše za katalonski klub.

I tokom današnjeg dana, brojni izvori iz Katalonije prenosili su da će Barsa platiti oko 20 miliona evra, umesto 17,5 koliko iznosi klauzula i da će Guler ostati još jednu sezonu u Fenerbahčeu i da je to završena stvar.

Ipak, Real Madrid je poslao jaču ponudu, osim što je takođe "prebacio" otkupnu klauzulu, Fener je dobio i 20% od naredne prodaje, a Guler obećanje da će biti deo ekipe Karla Anćelotija već ovog leta, u predsezoni, nakon čega će biti odlučeno da li će ići na pozajmicu.

Madridski mediji veličaju ovaj transfer, najviše zbog činjenice da je Barselona toliko želela Gulera i da je do poslednjeg trenutka verovala da će uspeti da ga pridobije.

Da sve bude još gore, Real Madrid bi već sutra trebalo da predstavi Gulera i ozvaniči njegov dolazak.

Inače, u pitanju je vezni igrač, ofanzivnih karakteristika, a u domovini ga nazivaju Mesutom Ozilom iz budućnosti. Iako ima tek 18 godina, već ima 51 meč u nogama u prvom timu Fenera, uz učinak od 9 golova i 12 asistencija

Pogledajte o kakvom igraču je reč...


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke