Bum iz Španije, Sadik predvodi napad velikana?!

Autor: Milovan Longinov
ponedeljak 07.06.2021.
15:02
Izvor: Sportske.net

Kakav bi ovo transfer bio!

Twitter/Almeria
Twitter/Almeria

Povezane vesti

Umar Sadik se nalazi na radaru Valensije. 

Kako prenose španski mediji, a pozivajući se i na izvore iz Nigerije, bliske Sadiku, nakon što je Almerija ispala iz plej ofa, bivši as Partizana je na izlaznim vratima.

Navodno, on ima nekoliko ponuda, u Almeriji su svesni da će ga teško zadržati, iako žele da ponovo napadnu vrh i vrate se u elitu.

Izvori iz Španije prenose informacije portala "SCORE Nigeria" o tome da je "Valensija ponudila Sadiku ugovor koji se ne odbija". 

Sadik je na sebe skrenuo pažnju impresivnim partijama u dresu Almerije, pošto je postigao 20 pogodaka, ispred njega su bili samo Raul De Tomas i Uroš Đurđević.

Pored Valensije, ranije se pominjalo da ga prati Sevilje, imao je nekoliko poziva iz Italije, ali se sve završilo i pre pregovora. Valensija je trenutno najkonkretnija, a poznato je da Almerija nema problem da proda svoje najbolje igrače za pravu ponudu. Prošlog leta je Darvin Nunjez otišao u Benfiku za 24 miliona evra, nema dileme da bi Almerija prihvatila da odmah proda i Sadika za približnu sumu.

Podsetimo, Partizan je prodao Sadika prošlog leta za pet miliona evra, uz razne bonuse obeštećenje bi moglo da dostigne čak i sumu od 9 miliona. Za sada je propuštena šansa da zaradi tri miliona od plasmana u La Ligu.

Takođe, Partizan ima i procente od naredne prodaje, prema pouzdanim informacijama, crno-belima ide čak 40% od narednog transfera ako se Almerija NIJE PLASIRALA u La Ligu, što je u ovom slučaju ako ga proda ovog leta. 


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke