Bum - Junajted naciljao novog golmana, stigla i treća ponuda u Zagreb

Autor: Sportske Net
ponedeljak 05.06.2023.
09:30
Izvor: Sportske.net

Nije nemoguće...

EPA-EFE/JULIO MUNOZ
EPA-EFE/JULIO MUNOZ

Povezane vesti

Dominika Livakovića selilu su u Trusku, potom u Španiju, a sad je došao red na Englesku. I možda ovo sve zvuči kao da se neće desiti, da će možda i da ostane u Dinamu, kada je reč o Engleskoj u pitanju je Mančester junajted i zbog toga ovu vest ne treba zanemariti. 

David de Hea će najverovatnije napustiti  Junajted ovog leta, objavio je britanski ,,San", ali i svi mediji u Britaniji. 

,,San" takođe otkriva da je Dominik Livaković, golman hrvatske reprezentacije i Dinama, kandidat da zameni De Heu na ,,Old trafordu" u ovom prelaznom roku.

,,United ne želi da vrati Dina Hendersona s pozajmice i nada se da će ga Notingem Forest otkupiti. Tom Hiton ostaje rezervni golman, a ,,đavoli" prate Dominika Livakovića koji u ugovoru s Dinamom ima odštetnu klauzulu od 10 miliona evra", piše ,,San" i navodi da je Portov Diogo Kosta preskup.

Kao De Heaina zamena spominjao se i Emi Martinez iz Aston Vile, međum Junajted verovatno taži rešenje na duže staze, a Livaković je mlađi tri godine. 

Najboljeg hrvatskog golmana povezuje se i sa turskim Fenerbahčeom i sa španjskim Viljarealom. Navodno je dogovorio uslove svog ugovora s oba kluba, ali niko se još nije javio Dinamu s ponudom od 10 miliona evra. Za Dinamo je branio u 283 utakmice i osvojio osam trofeja sa zagrebačkim klubom.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke