Bum - Kiran Tripije višak u Njukaslu?!

Autor: Nemanja Janošev
petak 19.01.2024.
14:30
Izvor: Sportske.net

Jedan od najboljih igrača ekipe pred odlaskom?

@NFFC
@NFFC

Povezane vesti

Fudbaler Njukasla Kiran Tripije mogao bi da napusti taj klub već ove zime.

Pomalo iznenađujuća informacija stiže sa "ostrva" da bi jedan od najvažnijih i najboljih igrača "svraka" Kiran Tripije mogao da pronađe novu sredinu. Iza svega se krije prijavljeni minus kluba od 73.400.000 funti i iz tog razloga Njukasl mora da proda poneke igrače kako bi se finansijski izveštaj popravio.

Najčešće se pominju Aleksander Isak, Bruno Gimaraeš, a sada je na tu listu dodat Kiran Tripije i već se piše o klubovima koji su iskazali interesovanje za usluge sjajnog desnog beka.

Prevashodno je u pitanju minhenski Bajern. Tomas Tuhel traga za desnim bekom, Tripijeovo iskustvo je veliko i mogao bi da pomogne u oba pravca, ali takođe da igra i kao jedan od trojice u poslednjoj liniji što je profil kakav trener na klupi Bavaraca i traži. Još jedan klub koji je zainteresovan jeste Pari Sen Žermen budući da su u potrazi za zamenom za Nordija Mukijelea koji se takođe dovodi u vezu sa Bajernom, ali nema dogovora.

Tripijeov ugovor sa Njukaslom ističe u junu 2025.  Na 19 utakmica u Premijer ligi ove sezone upisao je sedam asistencija.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke