Bum - Kristijano Ronaldo želi da napusti Mančester junajted!

Autor: Nemanja Janošev
subota 02.07.2022.
17:38
Izvor: Sportske.net

Gde bi Portugalac mogao dalje da se otisne?

EPA-EFE/PETER POWELL
EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

Fudbaler Mančester junajteda Kristijano Ronaldo poručio je upravi kluba da želi da ode, prenosi "Tajms".

Možda novi trener jeste stigao, ali osim toga, igrački kadar nije izmenjen na način na koji bi to pogodovalo zvezdi poput Kristijana Ronalda. Portugalac je, prema pisanju "Tajmsa", ogorčen na upravu koja ne radi mnogo toga kako bi obezbedila adekvatna pojačanja koja bi garantovala bolje rezultate Mančester junajteda u narednoj sezoni.

Stoga, on je rešio da poruči svojim poslodavcima da mu, ukoliko stigne odgovarajuća ponuda na njegovu adresu, ne predstavljaju prepreku ka njegovom odlasku sa "Old Traforda".

Ronaldo veruje da može da igra na najvišem svetskom nivou još barem tri ili četiri sezone i želi da to bude u timu koji može da mu garantuje ispunjenje njegovih grupnih i individualnih ambicija.

U klub bi trebalo da stignu Frenki de Jong i Tajler Malasija iz Fejenorda, ali Ronaldo smatra da su Junajtedu potrebna veća imena koja momentalno mogu doneti boljitak. Uz to, nije srećan zbog činjenice da ekipu očekuje borba u Ligi Evrope. On je u najelitnijem evropskom klupskom takmičenju nastupao u 19 uzastopnih sezona i najradije bi taj niz produžio.

Njegov ugovor sa Mančester junajtedom traje do 2023. godine, uz opciju produžetka saradnje na još jednu sezonu.


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
mrancic
Saturday, 02.07.2022
19:17

I dobro i lose.Dobro sto Ronaldo unosi podelu u svlacionici a igraci se oslanjaju na njega sto se tice golova.Lose:junajted ima napadace koji slabo daju golove.Neaktivnoscu na trzistu ostali su bez spica i moraju da ga traze.Odlaskom Ronalda,Pogbe i ostalih ,Junajted se oslobodio ogromnih plata i moze baci i bolje igrace.Jasno je da De Jong nece doci a dobri igraci nece u LE.Neophodan je centralni vezni ,krilo i spic plus ako se realizuju najavljena pojacanja.Prodati Mardijala i za razliku uz dodatak kupiti Entonija ili Gabrija koji sa spicom je druga prica.Stoperi moraju da imaju ispred sebe centralnog veznog da ne bi ostajali u kontri licem u lice sami sa orotivnikom.Te Hag se kocka sa ugledom ili jos ne vidi razliku izmedju Ajaksa i Junajteda