BUM! Levandovski progovorio o odlasku iz Bajerna!

Autor: Aleksandar Golubović
ponedeljak 31.05.2021.
10:45
Izvor: Sportske.net

Poljak na raskrsnici.

EPA-EFE/Matthias Hangst
EPA-EFE/Matthias Hangst

Povezane vesti

Najbolji fudbaler današnjice Robert Levandovski, koji je odigrao još jednu sezonu iz snova za Bajern Minhen, ostavio je otvorenom mogućnost da u dogledno vreme napusti nemačkog šampiona.

Poljak je u nedavno završenoj sezoni oborio rekord Gerda Milera po broju golova u jednoj sezoni u nemačkom šampionatu, a posle spekulacija da bi mogao da pojača PSŽ, oglasio se u izjavi za francuski "Canal +".

Naveo je da se oseća dobro u Bajernu. čiji je član od 2014. godine, ali da je željan da upozna novi jezik i kulturu, zbog čega ostavlja otvorenom mogućnost da karijeru nastavi u nekom drugom klubu.

Levandovski je već sedam godina u Bajernu, a ako se tome doda i igranje za Borusiju iz Dortmunda, računica ukazuje da je više od decenije u Nemačkoj.

U 33. je godini života i može još nešto da ponudi u fudbalu, a njegov agent Pini Zahavi voljan je da izdejstvuje još jedan veliki transfer za svog klijneta.

Sa druge strane, Bajern sa kojim Levandovski ima ugovor do 2023. godine nedavno je odbacio tračak nade da bi predstojećeg leta mogao da ostane bez ključnog igrača.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke