Bum - Nejmar ima novi klub!

Autor: Milovan Longinov
nedelja 13.08.2023.
08:17
Izvor: Sportske.net

Brazilac pred potpisom.

Povezane vesti

Nejmar je čekao Barselonu, ali je sačekao - jaču ponudu Al Hilala i na korak je od selidbe u Saudijsku Arabiju! 

Radio Monte Karlo i Fabricio Romano noćas su preneli da je Al Hilal poslao pojačanu ponudu koju je Nejmar spreman da prihvati.

Brazilac je želeo da se vrati u Barselonu, ali Katalonci niti imaju novca, a niti Ćavi želi da Nejmar poremeti atmosferu u mladoj ekipi kojoj baš i nije potreban nedisciplinovani lider.

Još uvek nije poznato da li će Nejmar zaista raskinuti ugovor ili će Al Hilal platiti određeno obeštećenje.

Nejmar je spreman da se odrekne novca od Parižana jer ga čeka još veći u Saudijskoj Arabiji, navodno čak 100 miliona evra po sezoni. 

Spekulisalo se čak da bi Al Hilal mogao da pristane da ga pošalje na jednogodišnju pozajmicu u Barselonu, ali su te glasine sada utihnule. 

Ćavi je jasno stavio do znanja da je Žoao Kanselo apsolutni prioritet, dok je Đoan Laporta bio najveći zagovornik za Nejmarov povratak, pre svega iz marketinških razloga. 

Međutim, novac je u svakom smislu odradio veliku ulogu, jer je Nejmar u Barseloni mogao da zarađuje maksimalno 13 miliona evra po sezoni, u Al Hilalu će imati sedam puta više...

Što se Al Hilala tiče, oni su ovog leta doveli - Kulibalija, Rubena Neveša, Sergeja Milinković-Savića i Malkoma, te sa Nejmarom zaista imaju najjači tim u Saudijskoj Arabiji. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke