Bum - Nezadovoljni Grizman ponovo bomba poslednjeg dana pijace?!

Autor: Milovan Longinov
sreda 31.08.2022.
10:19
Izvor: Sportske.net

Francuz želi rešenje...

EPA-EFE/Mariscal
EPA-EFE/Mariscal

Povezane vesti

Antoan Grizman nije zadovoljan svojim trenutnim statusom u Atletiko Madridu!

Francuz je zatražio objašnjenje i ponudu rešanja za njegovu delikatnu situaciju. Pisali smo već o tome da je Atletiko pronašao "rupu" u računici da izradi Barselonu i izbegne  da joj plati obaveznih 40 miliona evra narednog leta. Za to je potrebno da Grizman provede 50% vremena na terenu i ove sezone, kao i prošle, a Atletiko to vešto izbegava. Grizman je u prva tri kola ulazio posle 60. minuta, jer su u klubu izračunali da bi po programu do pola sata po meču izbegli da ga plate 40 miliona evra.

To je prilično razljutilo Grizmana, naročito kada je i treći put u nizu ušao odmah posle 60. minuta, a usput je u ponedeljak bio i heroj jer je dao gol za pobedu nad Valensijom.

Francuski L'Ekip piše da je Grizmanu u glavi samo forma za Mundijal u Kataru i da ako ovako nastavi, neće biti spreman da pomogne Francuskoj u odbrani titule. 

On je navodno poručio da Atletiko pregovara o smanjenju njegovog otkupa, ali su šanse da Barsa to prihvati veoma male. Grizman istovremeno neće da prihvati smanjenje plate, jer je to već učinio prošlog 31. avgusta kada se vratio u Atletiko.

Nije isključeno da sve tri strane postignu dogovor i da Grizman do kraja roka pronađe novi klub, iako se do sada ne pominje nijedan.

Navodno, pojavila se opcija da ode u Arsenal, ali tek na zimu, posle Mundijala što ne odgovara Grizmanu.

Možda se pojavi neki Mančester junajted? Čelsi? Neko četvrti? Ko zna, ali ovo moramo pratiti, jer ne deluje kao nemoguće...

Atletiko Madrid je i dalje jedan od favorita za osvajanje La Lige, a AdmiralBet nudi kvotu 11,00 da će uspeti da ponovi uspeh iz 2021...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke