Bum - Pep "završava" Barsi najveću bombu i Mesijev ostanak?!

Autor: Milovan Longinov
utorak 04.05.2021.
12:25
Izvor: Sportske.net

Realan scenario ili ne?

EPA-EFE/YOAN VALAT
EPA-EFE/YOAN VALAT

Povezane vesti

Sapunica Nejmar i Barsa tek je počela, ali se noćas u celu priču ubacio možda i jedan od najrelevantnijih ljudi.

U pitanju je novinar Sebastijan Vinjolo, koji radi za ESPN u Argentini i vrlo je blizak Mesijevoj porodici. On je uživo u programu potvrdio ranije najave iz Katalonije da Mesi želi da ostane u Barseloni još dve godine i da će pomoći u pregovorima sa Nejmarom.

Pisali smo već ranije danas da je Nejmar prva meta Đoana Laporte, ali sada je tu i nastavak priče. Navodno, eliminacija u Ligi šampiona od Mančester Sitija mogla bi da pokoleba Nejmarovu odluku o ostanku. Iako je njegov otac odavno završio sve detalje ugovora do juna 2026. godine, Nejmar je poručio i njemu i upravi kluba da ne želi da žuri i da će doneti pravu odluku.

U Parizu su svesni da iza svega stoji upravo želja Lea Mesija da ostane  u Barseloni, što je noćas potvrdio je najpouzdaniji argentinski novinar Vinjolo. 

Navodno, Nejmar smatra da je dvomeč sa Sitijem bio pravi test da vidi koliko PSŽ može u Ligi šampiona, nakon što je izbacio Barselonu i Bajern Minhen, te da je svestan da će tim biti još slabiji ako ode Kilijan Mbape.

Zaključak je sledeći, Pep Gvardiola bi pobedom i plasmanom u finale Lige šampiona umnogome mogao da utiče na odluku Nejmara, a samim tim i na Mesijev ostanak.

Mesi i Siti odavno se više ne pominju kao spoj, deluje da je taj voz prošao prošlog leta, a da ovog Pep ima drugačije planove. Baš kao i Mesi. 

Svašta ćemo još čitati ako PSŽ večeras ispadne, i o Nejmaru, a i o Mbapeu koji je sve bliži Real Madridu i definitivno neće produžiti novi ugovor sa Parižanima.

Smatrate li da bi onda Nejmar pre ostao da igra sa Ikardijem i Di Marijom u Pari Sen Žermenu, ili da se vrati kod Mesija i igra uz svog velikog prijatelja, te moguće i Depaja, Fatija, Grizmana...?

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mirjevac
Tuesday, 04.05.2021
23:48

City pokaza PSZ, kako Musa dere jarca, a Gvardiola pokaza kako igraju njegovi momci! Gvardiola od kad je poco da trenira on je naj bolji trener svih vremena i dan danas je takko, veceras e pokazao! Nije dzabe Gvardiola sa Barcom sve osvojio sto se imalo osvoji na zemaljskoj kugi u fudbalu!

avatar
P.S.
Tuesday, 04.05.2021
13:56

Nisam siguran da će Pep i sebi završiti prolaz u finale, a kamoli nešto drugo nekom drugom. U 10 poluvremena 5 poslednjih utakmica PSG je bio bolji od svojih protivnika u tek 3 (2 poluvremena protiv Barse i jedno protiv City-ja) i eto ih nadomak finala. Istim receptom će otići i u finale ukoliko se Pep bude pravio previše pametan, a što inače voli da radi. Bilo kako bilo ne verujem da će iko igde mrdnuti bez obzira kako se završi večerašnja utakmica.

avatar
BlueBoy84
Tuesday, 04.05.2021
13:12

Ikardi i di Marija su misaone imenice za svu 3cu iz farselone.