Bum - Ronaldo odlazi, ko može da zamisli ovakav šokantni povratak?!

Autor: Milovan Longinov
ponedeljak 02.05.2022.
08:50
Izvor: Sportske.net

Senzacionalna vest sa Ostrva, ima li dima?

EPA-EFE/PETER POWELL
EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

Kristijano Ronaldo bi vrlo lako mogao da napusti Mančester Junajted posle samo godinu dana.

Ovu vest plasirao je engleski Miror, koji tvrdi da Ronaldo neće biti u planovima Erika ten Haga, koji želi drugačiji profil klasičnog napadača. Doduše, statistika pokazuje da je Ronaldo ubedljivo najbolji napadač Junajteda, dao je 23 gola ove sezone u svim takmičenjima. Ronaldo igra i večeras, a AdmiralBet nudi top kvotu 1,96 da će postići gol u bilo kom trenutku na meču.

Miror tvrdi da u Madridu povratak Ronalda vide kao zanimljivo rešenje, nakon što je izvesno da će Erling Haland pojačati Mančester Siti.

Prva meta ostaje Kilijan Mbape, ali on će gotovo sigurno igrati kao levo krilo u formaciji 4-3-3. Karim Benzema ostaje nedodirljiv, ali ako uzmemo u obzir da će Real sigurno prodati Luku Jovića i Marijana Dijaza, Francuz će ostati jedina "devetka". Takođe, klub napušta i Geret Bejl, još jedan napadač, doduše krilni, a nije sigurna ni budućnost Marka Asensija koji ima brojne ponude na stolu.

Jasno je da Benzema neće moći sam da vuče tim cele sezone, kao ove, da će mu biti neophodna pomoć Mbapea, Vinisijusa, Rodriga, ali četvorica igrača nije dovoljno za tri pozicije. 

Ukoliko bi se Ronaldo zaista vratio, morao bi da pristane i na znatno smanjenje plate, ali i na mnogo manju ulogu od one koju je imao u prvom mandatu u Madridu od 2009. do 2018. godine.

U ovom trenutku, nama deluje nemoguće da Florentino Perez prihvati ovako nešto, ali, delovalo je da Ronaldo ne može da se vrati ni u Junajted, pa se odjednom to dogodilo. 

Benzema + Mbape + Vinisijus, Ronaldo i Rodrigo kao opcije sa klupe, kako zvuči?

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke