Bum sa Ostrva - Kejn postavio ultimatum, svi putevi vode u samo jedan grad!

Autor: Milovan Longinov
subota 10.04.2021.
10:15
Izvor: Sportske.net

Hari Kejn odlučan, Totenhem nema izbora.

EPA-EFE/Rui Vieira
EPA-EFE/Rui Vieira

Povezane vesti

Najbolji igrač Totenhema Hari Kejn poručio je upravi kluba da će ovog leta podneti zahtev za transfer ukoliko Murinjov tim ne obezbedi plasman u Ligu šampiona.

Ovu priču danas je plasirao pouzdani Atletik, koji tvrdi da je Kejn isfrustriran, da je najbolje godine potrošio boreći sa da Totenhemu donese trofej, ali da je ova sezona potvrda da je tako nešto  gotovo nemoguća misija.

Atletik tvrdi da Kejn gubi strpljenje i da ne postoji ni najmanja šansa da ostane ako se Totenhem ne plasira u Ligu šampiona, ali i na leto stvori jači tim.

Ovaj izvor čak piše da su najrealnije destinacije Mančester Junajted ili Mančester Siti! 

Odavno se zna da će Pep Gvardiola na leto dovesti napadača svetske klase, a  zamislite samo kada  bi umesto Aguera uspeo da dovede Kejna. 

Isto  važi i za Junajted, Kavani će otići, Marsijal nije ta klasa, Kejn bi uz Rašforda i Bruna činio strašan trio.

Cena neće biti mala, sigurno da ga Levi neće pustiti ispod 120 miliona evra, ali bi Kejn mogao sebi da obori cenu ako podnese  zahtev i javno istupi sa željom da napusti klub.

Totenhem je daleko od Lige šampiona, u borbi za četvrto mesto je ogromna gužva, Vest Hem ima 52 boda, Čelsi 51, Totenhem i Liverpul po 49, a Everton 47 i meč manje. 

Murinjo u nedelju dočekuje svoj bivši klub Mančester Junajted, u slučaju da ne pobedi, dodatno će se udaljiti od plasmana u Ligu šampiona.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
deki trbic
Sunday, 11.04.2021
11:33

nzm ko je napisao tekst da MARSIJAL nema kvalitet i da nije klasa...to uopste nije tacno...odlican igrac...xD