Bum u Humskoj - Ronaldo stiže po Baždara!

Autor: Filip Rodic
ponedeljak 28.08.2023.
22:20
Izvor: Sportske.net

Mladi as se ubrzo seli?

2023 Pedja Milosavljevic / STARSPORT
2023 Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Povezane vesti

U Humsku je došla ponuda za talentovanog novog "bisera" Sameda Baždara.

Španski Valjadolid, ima nameru da dovede Partizanovog napadača us voje redove, javlja "Telegraf".

Klub čiji je vlasnik legendarni Brazilac Ronaldo ima ideju o jednogodišnjoj pozajmici sa obaveznim otkupom u slučaju da se Valjadolid na kraju takmičenja plasira u Primeru iz Segunde.

Španci su uz pozajmiu pridodali cifru od 2.000.000 evra, koliko bi platili za Baždara, plus određene bonuse i procente, ali u ovom trenutku nisu naišli na pozitivan odgovor iz Humske.

Prethodna ponuda Borusije Menhengladbaha od 3.000.000 evra postavila je granicu i stav crno-belih da je Valjadolid odvojio premlao, uz to crno-belima ne odgovara ni “odloženo plaćanje” uz uslov koje su Španci smislili.

Partizan je u letnjem prelaznom roku uložio skoro 4.000.000 evra u kupovinu igrača i, ukoliko dođe do izlaznog transfera bilo kod fudbalera iz aktuelnog kadra, crno-beli žele da odmah zarade, tim pre što gotovo siguno neće igrati evopsko takmičenje.

Otuda je ponuda za Baždara za sada ignorisana, no, nije isključeno da u naredna dva dana Valjadolid promeni pristup i stav, tada bi se verovatno otvorila mogućnot za nove pregovore.

Pored Baždara, crno-beli se nadaju da bi mogli da prodaju I pomenutog Dijabatea, za koga već duže vreme imaju konkretnu ponudu od 1.300.000 evra iz Saudijske Arabije, no, sam krilni napadač ne želi na Bliski istok već na zapad Evrope. Njegovi zastupnici su obećali da će do kraja prelaznog roka doneti konkretnu ponudu u Humsku, međutim, to se još uvek nije dogodilo.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke