Bum u Londonu, Osimen na pozajmici kao deo trampe?!

Autor: Milovan Longinov
utorak 30.07.2024.
11:46
Izvor: Sportske.net

Izgleda da je ovo jedina moguća formula...

EPA-EFE/CESARE ABBATE
EPA-EFE/CESARE ABBATE

Povezane vesti

Kako stoje stvari, Viktor Osimen će karijeru nastaviti u Čelsiju, a Romelu Lukaku u Napoliju!

Pouzdani izvori sa Ostrva otkrivaju da su Čelsi i Napoli izgleda pronašli idealnu formulu. Viktor Osimen će narednu sezonu provesti na pozajmici u Čelsiju, ali uz obavezan otkup narednog leta, u slučaju da se "plavci" plasiraju u Ligu šampiona!

Napoli je morao da spusti zahteve, jer su pregovori sa Pari Sen Žermenom propali, ali nije poznato za koliko bi Čelsi morao da plati narednog leta, što će biti verovatno i poslednji detalji pregovora. 

Romelu Lukaku je deo "trampe", iako su na papiru odvojeni poslovi. Čelsi je procenjivao Belgijanca na 20 miliona evra, ali je bio spreman da ga pusti po svaku cenu, a to je iskoristio Antonio Konte.

On nije želeo nezadovoljnog Osimena, a Lukaku je njegova proverena uzdanice, svi se sećamo kako su pokorili Italiju kada su osvojili Skudeto.

Pod palicom Kontea tokom dve sezone, 2019/20 i 2020/21, Lukaku je dao 34, odnosno 30 golova u svim takmičenjima, nakon čega je Čelsi i odlučio da ga vrati za čak 110 miliona evra.

Ipak, Lukaku nije uspeo da se snađe kod Tomasa Tuhela, išao je na pozajmice opet u Inter pa u Romu, iz koje se sada i vratio.

Izgleda da je ovakav dogovor Čelsija i Napolija najbolje rešenje za sve četiri strane. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke