Buskets-Ćavi-Inijesta? Ćavi veruje da će imati još jači trio!

Autor: Milovan Longinov
utorak 21.06.2022.
09:23
Izvor: Sportske.net

Da li je ovo taj trio?

EPA/ALBERT OLIVE
EPA/ALBERT OLIVE

Povezane vesti

Svaki navijač Barselone veruje da je trio Buskets-Ćavi-Inijesta najbolji u istoriji, a sadašnji trener veruje da već naredne sezone može da ima podjednako dobar.

Katalonski mediji danas pišu da je Ćavi poručio da je vezni red srce Barselone kroz istoriju i da želi da ima jak trio kao što je on bio sa Buksetsom i Inijestom. 

Za to mu je potrebno da dođe samo Bernardo Silva, koji bi trebalo da čini trio sa Busketsom i Pedrijem. Ćavi je uveren da su Silva i Pedri savršen tandem, kao nekada  on i Inijesta, a u Busketsa ima apsolutno poverenje i slepo veruje da će biti najbolji pivot i naredne sezone. 

Ipak, dolazak Silve neće biti tako jednostavan. Siti traži minimum 80 miliona evra, ali se Barsa nada da će toliko novca dobiti od  Junajteda za Frenkija de Jonga i da će preusmeriti na Portugalca. 

Preostaju Levandovski i Kunde kao glavne mete za napad i odbranu, a Barsa veruje da će prodajom pojedinaca i rešenjem finansijskih problema moći da ih dovede svakako.

Trio Buskets-Pedri-Bernardo zaista zvuči impresivno, uz Gavija i Kesija sa klupe, Barsa bi zaista mogla da ima kombinacije u vezi za sve moguće probleme. Ali, ipak, teško da će ijedan od njih biti kao "sveto trojstvo" Buski-Ćavi-Inijesta.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke