Ćavi i Deko složni, tandem iz Nemačke apsolutni prioritet, ukupan ceh ni 100.000.000?!

Autor: Milovan Longinov
četvrtak 02.05.2024.
17:09
Izvor: Sportske.net

Barselona odredila mete.

EPA-EFE/Alejandro García
EPA-EFE/Alejandro García

Povezane vesti

Fudbalski klub Barselona već počinje pripreme za sezonu 2024/25, a Ćavi Ernandes i sportski direktor Deko složili su se oko ključnih meta.

Kao što je poznato, u Barsi su svesni da im je zadnji vezni top klase aspolutni prioritet, a Ćavi i Deko su se složili da to treba da bude - Jozua Kimih. Nemac ulazi u poslednju godinu ugovora sa Bajern Minhenom, a kako vlada haos u Bavarskoj, ne bi čudilo da zatraži odlazak. 

Ujedno, Kimih je to i sam nagovestio, a katalonski mediji tvrde da je Ćavi već obavio nekoliko razgovora sa Kimihom. U Barsi veruju da Kimiha mogu da dobiju za samo 30-35 miliona evra, jer je u poslednjoj godini ugovora. 

Druga meta, takođe je iz Nemačke, ali iz RB Lajpciga, a to je - Dani Olmo. Ćavi i Deko smatraju da je on idealno levo krilo, ali je znatno skuplji jer mu je otkupna klauzula postavljena na 60 miliona evra. Ukoliko Barsa uloži taj novac za svog bivšeg đaka iz "La Masije", onda je jasno da neće otkupiti Žoaa Feliksa. 

Za kraj, zna se  i da će Gvido Rodrigez biti prvo pojačanje, jer je slobodan i dobra opcija kao igrač u rotaciji na najtanjoj poziciji zadnjeg veznog. 

Kimih za 30-35 miliona, Olmo za 60 i besplatni Rodrigez, kako zvuči?

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke