Ćavi našao zamenu za Busketsa, ali problem je 114.000.000 evra!

Autor: Mladen Heleta
ponedeljak 26.06.2023.
10:50
Izvor: Sportske.net

To Barselona neće platiti.

EPA-EFE/Alejandro Garcia
EPA-EFE/Alejandro Garcia

Povezane vesti

Legendarni Serhio Buskets je nedavno napustio Barselonu u kojoj je proveo celu karijeru i od sledeće sezone ćemo ga zajedno sa Lionelom Mesijem gledati u Inter Majamiju. 

Barsa, koja je danas ozvaničila Ilkaja Gundogana, sada svim silama traži adekvatnu zamenu za Busketsa na poziciji zadnjeg veznog. Velika želja trenera Ćavija bio je Bajernov Džošua Kimih, ali šampion Nemačke ne želi ni da čuje, pa se Barselona okrenula drugim rešenjima...

Sada je, prema pisanju nekoliko inostranih portala, u prvi plan izbio Portugalac Palinja, koji nastupa za Fulam, ali ni do njega se ne može tako lako.

Posao neće biti lako izvesti jer je portugalski reprezentativac do leta 2027. pod ugovorom koji će biti produžen ako za njega ne bude ponuđeno ponuđeno najmanje 114 miliona evra. To je iznos za koji on može napustiti London, a Barsa naravno u ovom momentu nema taj novac. I da ga ima, pitanje je da li bi ga potrošila na Palinju. Ipak, slede pregovori, pa ostaje da se vidi hoće li se naći neko prihvatljivo rešenje za sve strane.

Palinja je prošle godine potpisao petogodišnji ugovor sa Fulamom, nakon transfera iz Sportinga vrednog 23 miliona evra.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke