Ćavi očajan, Morata i Marsijal čekaju Vlahovića kao ozebli Sunce!

Autor: Boris Jovanović
subota 22.01.2022.
09:57
Izvor: Sportske.net

Barselona strepi...

EPA-EFE/FABIO FRUSTACI
EPA-EFE/FABIO FRUSTACI

Povezane vesti

Barsa dočekuje finiš prelaznog roka uz mnogo neizvesnosti. Naime, Katalonci i dalje nisu našli napadača, Morata ostaje prioritet, ali i on čeka. Juventus pokušava da ubedi Fiorentinu da im proda Vlahovića za 35 miliona i Kuluševskog, Srbinu su navodno ponudili sedam miliona po sezoni, ali teško da će uspeti da se dogovore sa Toskancima. Viole žele da ga prodaju u januaru, ali Arsenalu, no Srbin neće ni da čuje za takvu opciju.

Kako rekosmo, od dovođenja novog napadača zavisi odlazak Morate u Barsu, jedno od rešenja je pozajmica Marsijala, navodno je Junajted zainteresovaniji da ga pošalje u Juve nego u Sevilju. Priča oko Ikardija je otpala, pa će Morata, ako ne stigne niko u ofanzivi ostati deo Juventusa do leta.

Šta može Barsa?

Ne mnogo, Čelsi je poslao ponudu za Dembele, Fati se povredio, pa je Ćavi sada očajan. U najgorem slučaju, ostaju Luk De Jong i oporavljeni Brajtvajt, ali to neće promeniti ništa. 

Barselona je ispala iz kupa, ostala je LE, ali je najvažnija bitka za top 4. Sa ovim timom oni ne deluju kao ekipa sposobna da se plasira u Ligu šampiona što bi bio ogroman udarac za klub. 

Stigao je Feran Tores, ali on nije klasični napadač koji je potreban Ćaviju, mada je Pep pokušavao sa njim kao "lažnom devetkom".

Sve u svemu silni problemi za Katalonce, Betis je posle pobede nad Espanjolom trećeplasirani Betis je odmakao osam bodova, mada sa dve utakmice više, ispred su Atletiko i Sosijedad. Barselona gostuje davljeniku Alavešu, Katalonci su dobili samo dve od poslednjih pet utakmica i ni u Vitoriji neće biti lako. 

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke